Opis posla:
- Rukovodi radom svoje kuhinje u odsustvu glavnog kuvara
- Sarađuje sa glavnim kuvarom/šefom kuhinje u skladu sa dodeljenim zaduženjima
- Organizuje proces proizvodnje jela u skladu sa radnim nalogom i rasporedom zaduženja
- Kontroliše radne naloge i uspostavlja raspored pripreme jela za koja je zadužen
- Odgovoran je za bezbednost i kvalitet pripremljenih jela
- Odgovoran je za blagovremeno izvršenje radnih naloga u smislu količine i rokova za pripremu jela
- Daje uputstva, naredbe i instrukcije pomoćnim radnicima u cilju izvršavanja radnih zadataka
- Vrši kontrolu rada pomoćnih radnika
- Kontroliše i obezbeđuje primenu uspostavljenih kontrolnih mera, procedura i pravila dobre prakse
- Vrši kontrolu pripremljenih jela
- Održava i prati higijenu opreme, pribora i radnih površina
- Prati odvijanje procesa proizvodnje i predlaže mere za unapređenja
- Predlaže obuku zaposlenih u okviru kuhinje
- Obavlja i druge poslove po nalogu Direktora i Šefa kuhinje
Uslovi:
- Minimum 3 godine radnog iskustva
- Iskustvo u kuvanje i pripremi domaćih jela
Nudimo:
- Rad u prijatnom ambijentu i pozitivnom kolektivu
- Atraktivnu zaradu
- Dva slobodna dana u toku nedelje
- Obezbeđen topli obrok
- Mogućnost napredovanja