Proizvodi
KONTROLISANA PRIPREMA HRANE
KVALITET I BEZBEDNOST
Naši proizvodi kao i ambalaža su usklađeni sa svim zahtevima nacionalnih i EU propisa. Pored toga uspostavili smo integrisani sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću hrane usklađen sa zahtevima, preporuka komisije Codex alimentarijus za dobru kuhinjsku praksu i standarda ISO 9001:2015 i ISO 22000:2018 koji je sertifikovan od strane akreditovanog sertifikacionog tela.
Sistem kontrole bezbednosti i kvaliteta obuhvata sve korake od prijema ulaznih komponenti do završne kontrole jela i podrazumeva primenu specifičnih planova kontrolisanja i uputstava za dobru kuhinjsku i proizvođačku praksu. Naši proizvodi i uzorci briseva se mesečno kontrolišu u akreditovanoj laboratoriji.
NAŠI PROIZVODI
GOTOVA JELA
ZA NEPOSREDNU POTROŠNJU
Kuvana i pečena jela, peciva, sendviči i salate koje pripremamo neposredno pre distribucije sa rokom trajanja do 4 sata:
- Namenski bolnički obroci prema propisanim dijetama
- Namenski obroci za školsku decu
- Obroci za zaposlene
GOTOVA JELA SA PRODUŽENIM ROKOM TRAJANJA
Termički obrađena jela i salate koje odmah nakon pripreme hladimo u roku od 2 sata, pakujemo u originalna pakovanja i čuvamo i distribuiramo na temperaturi ispod 4°C, sa rokom trajanja do 5 dana.
Namenjena su lancima maloprodaja.
- Tradicionalna jela
- Izbalansirana jela (Posna, Veganska)
PASTERISANA JELA YAM-POTAMAN
SA PRODUŽENIM ROKOM TRAJANJA
Kuvana i pečena jela i salate koja nakon pripreme pakujemo u originalnu ambalažu, zatim pasterišemo na temperaturama ispod 100°C, tako da se eliminišu svi opasni mikroorganizmi koji mogu da se razvijaju na niskim temperaturama, nakon toga brzo ohladimo u roku od 2 sata i čuvamo i ditribuiramo ispod 4°C.
Namenjena su lancima maloprodaje koji imaju uslove za skladištenje i izlaganje hrane ispod 4°C , kao i svim kupcima i korisnicima koji hoće siguran obrok u kome su eliminisani svi patogeni mikroorganizmi koji mogu da se razvijaju ispod 5°C.
Imaju rok trajanja od 42 do 90 dana.
Sva kuvana, dinstana i pečena jela su osmišljena kroz 3 linije gotovih jela:
- TRADICIONALNO GOTOVO JELO - klasična, teža jela sa mesom (mućkalica, sarma, punjene paprike...).
- LAGANO GOTOVO JELO - lagana jela za svaki dan (njoke sa piletinom, piletina sa mlincima, šareni pirinač sa šniclom u sosu...).
- VEGANSKO GOTOVO JELO - jela isključivo od namirnica biljnog porekla (prebranac, dinstani šampinjoni sa prosom, šareni pirinač...).