O nama

Movie Kitchen putovanje počelo je 2007, sa vizijom da sveži obroci brzo stignu na različite lokacije do svojih korisnika. Ono što je počelo kao skroman poduhvat evoluiralo je u vodećeg dobavljača specijalizovanih gotovih jela, prvenstveno za bolnice i škole, ali i za korporativne kuhinje i maloprodajne lance.

U početku, naš fokus je bio izlazak u susret potrebama ekipa koje snimaju filmove, prepoznajući potražnju za brzo dostupnim obrocima u pokretu u brzom okruženju filmske produkcije.

Kako smo istraživali svet gotovih jela, uvek u potrazi za novim recepturama, otkrili smo priliku da se obratimo široj publici.

Proširujući svoj asortiman, preusmerili smo našu usluga ka snabdevanju bolnica i škola, prepoznajući važnost hranljivih i pristupačnih obroka, sa jasnim dijetetskim receptima u specijalizovanim sredinama.

Najveći deo profita ulagali smo u opremu, objekte i naše ljude da bi održavali i unapređivali standrde proizvodnje dostojne naših kupaca.
Naši proizvodi kao i ambalaža su usklađeni sa svim zahtevima nacionalnih i EU propisa.

MISIJA I VIZIJA

Naša misija je da svaki dan, 365 dana u godini, pripremamo i distribuiramo gotova jela, prema tačnim zahtevima i obećanju našim korisnicima.
Da bi sve bilo po vrhunskim standardima u kulturi našeg poslovanje uvek su zastupljeni:

Naša nepokolebljiva posvećenost svežini, kvalitetnim sastojcima i inovativnim kulinarskim praksama izdvaja nas u ovoj industriji, gde želimo i u regionu ponudimo ukusna gotova jela “kao ona u kuhinji kod kuće”.

TIM POSVEĆENIH PROFESIONALACA

Ključ dobrih rezultata i zadovoljnih klijenata je posvećen tim, zato nam je briga i zadovoljstvo
naših zaposlenih i klijenata na prvom mestu.

Razvoj svih naših zaposlenih jedan je od ključnih ciljeva koje planirano ostvarujemo iz godine u godinu. U dinamičnoj radnoj atmosferi neguje se kultura prenošenja znanja i dobrih međuljudski odnosi. Predan rad i zalaganje istinski se cene kroz mnogobrojna priznanja i prilike za nastavak karijere untar kompanije. Za svakog zaposlenog kreira se razvojni plan i njegov napredak se prati i podržava kroz edukacije, obuke i mentorstvo.
Iz našeg sedišta u Vrčinu (Beograd), više od 70 stalnih članova tima, 24h, 7 dana u nedelji, priprema obroke
koji brzo nalaze put do svojih krajnjih korisnika.

Žaklina Tanasijević

Direktor

Jelena Petrić

Izvršni direktor

Vladimir Popadić

Direktor kvaliteta

Tamara Bogdanović

Tehnolog

Mirjana Radosavljević

Direktor proizvodnje

Dragan Grujić

Direktor tehničke službe

Marijana Atanacković

Šef kuhinje

Ivana Ajdanić

Administrativni tehničar

Miloš Stanojević

Rukovodilac nabavke

Ivanka Čiča

Zamenik rukovodioca nabavke

Nevena Marinković

Administartivni tehničar